HRVATSKI MININOGOMETNI SAVEZ

Dobrodošli na stranice višestrukih europskih do prvaka

Za 7 dana znati ćemo domaćina EURO 2020.

1 min read

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2017-05-23 10:41:49Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

Izvršni odbor EMF-a uskoro će objaviti gdje će se održati ovogodišnje europsko prvenstvo, a kandidati su Slovačka, Italija i Srbija.

Za tjedan dana doznati ćemo gdje će se najbolje europske mininogometne reprezentacije boriti za novi naslov prvaka Europe. Podsjetimo, zadnje europsko prvenstvo održalo se u Ukrajini, u glavnom gradu Kijevu, u kolovozu 2018.godine. Na navedenom EURU Hrvatska nije nastupila.

EMF će izabrati između tri zemlje potencijalnih domaćina ovogodišnjeg Eura, a kako doznajemo, svi kandidati su ispunili sva očekivanja domaćina Eura tako da se veselimo odluci koju će krovna organizacija donijeti 10.2.2020. Termin održavanja europskog prvenstva je studeni 2020.godine.

Hrvatska reprezentacija kreće s pripremama za ovogišnji Euro početkom ožujka. Stručni stožer će uskoro i objaviti širi popis imena na koje se računa u 2020.godini.

‘ Očekujemo jaku reprezentaciju. Mislim da, ako se stvari poklope, ćemo ove godine imati najjaču reprezentaciju do sada. Ipak se radi o amaterizmu, pa se uvijek može desiti otkaz nekih ključnih igrača zbog obaveza u klubovima velikog nogometa. No, ipak, mislim da ćemo ove godine okupiti izuzetno jaku ekipu, te je cilj na svakoj poziciji imati po dva, po kvaliteti, podjednaka igrača. ” Rekao nam je izbornik reprezentacije Dalibor Leskovar.

Više uskoro…